Integrasjon

Infotorg tilbyr integrasjoner for en rekke ulike private og offentlige informasjonstjenester. Med integrasjon kan du koble informasjon fra aktuelle registre rett inn i dine data. Det gir direkte tilgang til alle data du trenger i egne kunderegistre, saksbehandlingsløsninger og fagløsninger. Vi tilbyr to integrasjonsmuligheter.

Webservices / Program Til Program

Med webservices integrerer du sømløst eget fagsystem til infotorgtjenester. Dette muliggjør effektiv innhenting av oppdatert informasjon på rett sted og til rett tid som del av dine arbeidsprosesser.

Single Sign-On

SSO er en litt enklere integrasjonsmetode for enkel tilgang til webtjenestene på infotorg. Den ivaretar automatisk pålogging med høy grad av sikkerhet og gir tilgang til de tjenestene den enkelte bruker er autorisert for. Ytterligere beskrivelse av vår SSO løsning kan du finne her (PDF).

Les mer om SSO integrasjon her.

Begge integrasjonstypene krever:

  • Integrasjonsavtale med infotorg
  • Brukernavn/passord

Enkelte registre kan kreve godkjenning fra dataeier.

For bestilling av avtale, brukernavn og passord – trykk her.

Når du har fått på plass avtale, kan du finne ytterligere informasjon, spesifikasjon og retningslinjer om våre integrasjoner, via dette dokumentet (PDF) og ved å følge lenkene under.

IP-adresse

Om du trenger IP-adressen til ws.infotorg.no er dette 195.225.8.159
Dersom du trenger IP til TEST er det 89.250.113.108,  PROD: 81.93.174.61

Nyttige lenker

Integrasjonsinformasjon for alle registre/tjenester finner du her:

Vil du vite mer om tjenestene våre

Les mer om hvilke tjenester du kan få tilgang til via infotorg. Det er gratis å bli kunde, og du betaler kun for oppslag i tjenestene

Se alle tjenester