Hero

Infotorg Kreditt

Infotorg Kreditt er Tietoevrys fullverdige kredittopplysningsprodukt. Vi har utviklet produktet i samarbeid med Creditsafe, verdens mest anvendte kredittopplysningsforetak.

En kredittvurdering gir deg full oversikt over kundens kredittverdighet og betalingsevne. Ved å avdekke risiko kan du unngå store kredittap, og samtidig si ja til flere sunne kunder. Med vår kredittvurdering får du enkelt oversikt over hvorvidt kunden er kredittverdig, og om de vil være i stand til å betale. Med riktig og oppdatert informasjon har du et bedre grunnlag for å si ja til gode forretninger, samt å kreve forskuddsbetaling eller fastsette andre vilkår for kunder med høy risiko.

En kredittvurdering er også et nyttig verktøy for å bekrefte at du er i kontakt med riktig juridisk person eller bedrift. På denne måten kan du forsikre deg om at du ikke gjør forretninger med en bedrager.

Med kredittopplysninger fra Infotorg Kreditt er du i stand til å vurdere på godt grunnlag om du skal innvilge en lånesøknad eller om du vil etablere personen/firmaet som ny kunde eller forretningspartner.

Online

Få øyeblikkelig tilgang til kredittrapporter om norske foretak og privatpersoner.

API og integrasjon

Få oppdaterte kvalitetsdata integrert direkte inn i ditt CRM- eller ERP-system, og dra nytte av hendige funksjoner som, blant annet, automatiserte beslutninger.

Få tilgang

For å få tilgang må du opprette et kundeforhold hos oss. Det er gratis å bli kunde, og du betaler kun for bruk av tjenestene.

Bestill tilgang

Benytt tjenesten

Har du allerede tilgang til Infotorg Kreditt, finner du tjenesten her

Infotorg Kreditt

Trenger du hjelp?

Har du flere spørsmål eller problemstillinger du lurer på, ta kontakt så kan vi hjelpe deg

Kontakt kundeservice