Hero

infotorgPerson

infotorgPerson er Tietoevrys egen kredittopplysningstjeneste hvor du finner opplysninger om mer enn 4 millioner personer bosatt i Norge.

I infotorgPerson finner du likningstall, betalingsanmerkninger, næringsinteresser og andre opplysninger som hjelper deg å ta riktig beslutning.

Med infotorgPerson får du en fersk oversikt med riktige kredittopplysninger til hver enkelt person. Skattelistene blir oppdatert i januar, april, juli og august, samt ved hovedutlegget av likningen i oktober.

Med kredittopplysninger fra infotorgPerson er du i stand til å vurdere på godt grunnlag om du skal innvilge en lånesøknad eller om du vil etablere personen som ny kunde eller forretningspartner.

Alltid vasket og oppdatert

Er du sikker på at informasjonen du bruker er oppdatert?

I infotorgPerson har vi samlet opplysninger fra Skattedirektoratet, Posten og Bring Dialog for å sikre at du har en helt oppdatert felles kilde for nødvendige opplysninger.

La oss rydde dataene dine

Er du sikker på at informasjonen du bruker er oppdatert? Snakk med en av oss, så ordner vi vask og gjør oppdateringer inn i ditt eget system. Det gjør dagen mer effektiv. Og du fremstår mer profesjonell. Det er mye verdt.

Bestill tilgang

For å få tilgang til infotorgPerson må du opprette et kundeforhold hos oss. Det er gratis å bli kunde, og du betaler kun for oppslag i tjenestene.

doc_pdf_icon.png Last ned produktark

Benytt tjenesten

Har du allerede tilgang til infotorgPerson, finner du tjenesten her

infotorgPerson

Få tilgang

For å få tilgang må du opprette et kundeforhold hos oss. Det er gratis å bli kunde, og du betaler kun for oppslag i tjenestene.

Bestill tilgang

Trenger du hjelp?

Har du flere spørsmål eller problemstillinger du lurer på, ta kontakt så kan vi hjelpe deg

Kontakt kundeservice