OFV og infotorg leverer kun Export 7 fra 1. mai 2022

OFV og infotorg leverer kun Export 7 fra 1. mai 2022

|

Opplysningsrådet for Veitrafikken (OFV) har i flere år tilbudt en versjon av OFV Kjøretøydata som filoverføring, bedre kjent som Export 7. Export 7 erstatter forrige versjon, Export 5. Etter 1. mai 2022 vil vi kun levere Export 7 til våre kunder.

Export 7 inneholder langt flere datafelter. Eksempelvis får man tilgang til rekkevidde på el- og hybridbiler, effekt for alle motorer for el- og hybridbiler, samt flere utstyrsdata - data som ikke finnes i Export 5.

Export 7 er en moderne måte å eksportere data på da den er dynamisk. Det betyr at når et nytt datafelt blir etablert i basen, vil datamengden i Export 7 automatisk utvides. Mottaker trenger ikke å endre i sin input for å få tilgang til nye datafelter når Export 7 er etablert. Som mottakere av Export 7 vil alle kunder følgelig alltid ha et komplett datasett.

Kun Export 7 etter 1.mai 2022

Over en lengre periode har infotorg nå tilbudt Export 7, og de fleste kunder er over på denne. Nye kunder får kun tilbudt Export 7. Export 5 vil ikke lenger leveres etter 1. mai 2022. Da vil kun Export 7 leveres til våre kunder.

Nederst i denne artikkelen ligger det både dokumentasjon på Export 7 og en veiledning på hva man skal gjøre dersom man tidligere har mottatt Export 5 og vil hent ut de samme data fra Export 7 filen.

Documentation Export 7

Documentation Export 5 to 7

Vi hjelper deg.

Har du spørsmål eller trenger hjelp ta kontakt på onlineservice@tietoevry.com.

All kjøretøyinformasjon samlet i våre registre

Vi hjelper deg med tilgang til kjøretøydata. På infotorg kan du bestille tilgang til Kjøretøyregisteret, infotorgKjøretøy, OFV Kjøretøydata, Bruktbilverdi og Småbåtregisteret .

All kjøretøyinformasjon på ett sted

Her finner du informasjonen du normalt finner i vognkortet på en bil, for alle typer kjøretøy i Norge.

Bestill her