Båtsommer 2022

Båtsommer 2022

|

Båteiere har i mange år kunnet velge mellom ulike båtregistre.

Redningsselskapet eier både Småbåtregisteret og Securmark. I 2021 ble registrene slått sammen for å få ett stort, trygt og fremtidsrettet register for alle båteiere i Norge. infotorg er distributør av Småbåtregisteret og har i mange år hjulpet alt fra forsikringsselskap til politiet, kommuner og havner med tilgang til informasjon om registrerte båter og dens eiere.

Fremtidens båtregister

I over 30 år har Securmark levert tyverimerking og registrering av båter og båtmotorer. Tyverimerkingen vil fungere som tidligere, men informasjon om båt/motor og eier vil fremover lagres i Småbåtregisteret.

Ambisjonen til Redningsselskapet er bygge fremtidens båtregister som gjør det enkelt og trygt å være båteier.

Med sammenslåingen øker kvaliteten på informasjonen som ligger i registeret. Brukerne vil lettere kunne finne den informasjonen man søker ett sted, i Småbåtregisteret.

I praksis betyr sammenslåingen at båteiere som allerede er registrert i Securmark overføres til Småbåtregisteret, og at nyregistreringer blir lagret i Småbåtregisteret.

Hvorfor registrere din fritidsbåt i Småbåtregisteret?

Selv om mange nå planlegger reise utenlands i ferien i 2022, vil nok fortsatt svært mange også denne sommeren bruke feriedagene i hjemlandet. Og mange av disse vil nok bruke mye av tiden i båten. Mange planlegger ferien på vannet i ny båt. Gjør det enkelt for de som eventuelt må komme deg til unnsetning på vannet dersom det skjer noe. Registrer båten din i småbåtregisteret i dag!

Her kan du registrere din båt i Småbåtregisteret

Småbåtregister gir all båtinformasjon på et sted

For deg som jobber med båt eller beslektede tjenester, søk om tilgang i dag til småbåtregisteret på infotorg, den komplette informasjonsportalen!

Bestill tilgang til Småbåtregisteret

Småbåtregisteret

Finn informasjonen om hvem som eier en båt, tidspunkt for registrering eller tekniske opplysninger

Les mer og bestill